Dagindeling

Kinderen van Hppy Faces worden tussen 7 en 9 uur door de ouders gebracht. Een dikke knuffel en even zwaaien voor het raam. De dag gaat beginnen

De ochten starten wij met een bakje fruit. Gepureerd of in stukjes afhankelijk van de leeftijd van het kind. 

Bij Happy Faces werken we altijd met een vast dagritme, omdat wij regelmaat belangrijk vinden voor de kinderen. Baby’s nemen hun eigen dagritme mee van thuis. Als ze wat ouder worden, rollen ze langzaam in het vaste dagritme, dit wordt aangehouden vanaf 7 maanden. Er zijn drie vaste tafelmomenten op een dag en de tijd ertussen wordt ingevuld met leuke activiteiten, vrij spel en ruimte om te kunnen slapen.

Happy Faces speelt graag buiten met de kinderen. Er is een grote buitenruimte waar wij lekker kunnen spelen met de kinderen. Wij gaan iedere dag met de peuters lekker naar buiten als het weer het toelaat.

Tussen de middag eten wij een broodje met de kinderen. Dit doen wij gezamelijk aan de tafel omdat het samen eten ook een gezellig sociaal moment is, maar ook omdat de kinderen hun persoonlijke ontwikkeling kunnen prikkelen. Zelf een broodje smeren of misschien al met een vorkje het broodje kunnen eten. 

Ieder kind heeft een eigen slaapmoment. Op de groepen houden wij daar rekening mee. De baby's liggen bij ons in de slaapkamer in ledikantjes. De peuters slapen om peuterbedjes tussn de middag. 

In de middag eten wij een cracker of liga met de kinderen.

Op de bso worden er diverse activiteiten gedaan. Er is ruimte voor knutselen, huiswerkbegeleiding, kook/bakactiviteiten, etc. Samen met de kinderen proberen wij van ieder opvangmoment een gezellige dag te maken. Onze sport bso biedt onder meer: spelvormen van voetbal, tennis, dans, zwemmen, en nog veel meer. In samenwerking met sportdocenten gaan wij op een verantwoorde, maar vooral gezellige manier met uw kind aan de slag.

Nieuws

Leuke weetjes

Happy Faces is de afgelopen maanden druk geweest met werkzaamheden op en rond de...


sluiting tussen kerst en oud en nieuw

Beste ouders

 

Het is nog heel vroeg en met dit weer ook echt nog niet iets om over na te...


maatregelen COVID-19

Happy Faces kinderdagverblijf

- Handen wassen/desinfecteren bij aankomst

- kinderen worden...


Collega's gezocht

Nieuwe collega's gezocht!!

Ben jij de collega die ons team wil komen versterken? Stuur dan...

lees meer


Collega's gezocht!!

Wij zoeken collega's met diploma en rijbewijs voor onze vestigingen kdv en bso. Voor informatie...


Design en ontwikkeling door de CreatieveVrienden.